Történetünk

A kezdet

Urbán István 1996-ban, akkor még taxis vállakózóként is működve, a szegedi Lomnici utca mögötti töltéssori garázsban kezdte meg munkáját.

Immár majdnem 25 év gumiszerelési és javítási tapasztalattal várja kedves ügyfeleit a Körtöltés utca 15. szám alatt. Szaktudását évek alatt átadva fiának, Urbán Andrásnak, tovább bővülhetett és fejlődhetett a műhely.

andras apu 1024x576 1
andras 1

A fejlődés

Urbán András:  “Jelmondatunk: A fejlődés nem állhat meg.” 2018-ban Urbán Gumi Kft. néven, céges keretek között folytatódhatott a fejlesztés. Új gumiszerelő gépek kerültek beszerzésre, amivel kényelmesen lehet szerelni akár 23 coll-ig. Autószerelői szakképzettséggel és gumiszerelői szakmai tapasztalattal rendelkezve, igyekszünk önnek a legjobb szolgáltatást nyújtani, hogy mindig elégedetten távozzon tőlünk.

Készséggel állunk rendelkezésükre szakmai kérdésekkel és gumiabroncs értékesítéssel kapcsolatban. Munkatársaink szintén autószerelői és gumiszerelő képzettséggel  rendelkeznek, hosszú távú partnerként tekintve rájuk, lelkesedésük és fejlődni akarásuk figyelemre méltó.

2022. áprilisában új telephelyet létesítettünk, mely több szervizállással és parkolóval ellátott a gyorsabb és kényelmesebb kiszolgálás érdekében.

Mobil gumiszerviz

2019-ben elindítottuk mobil gumiszerviz szolgáltatásunkat is. Helyszíni defektjavításról vagy akár komplett átszerelésről lenne szó?! Hívjon minket bátran, áraink mobil szolgáltatásunk esetén sem szárnyalnak a fellegekben. Flották telephelyen történő átszerelését is vállaljuk, akár egyedi árajánlat alapján.

IMG 20201007 163853 1024x694 1
car tire vulcanizing 2021 08 26 23 04 50 utc 1

Új telephely

2022. áprilisában új telephelyet létesítettünk, mely több szervizállással és parkolóval ellátott a gyorsabb és kényelmesebb kiszolgálás érdekében.

Új telephelyünkkel megvalósíthattuk, hogy 2022. nyarától már teher gumiabroncsok szerelését, javítását, értékesítését is vállalni tudjuk.

Jövőbeli céljaink

Környezetünk, műhelyeink fejlesztése, szépítése, ami Önök nélkül nem jöhetne létre.

Köszönjük hogy minket választottak!

haz kocsi